Pečené brambory s rozmarýnem

Autor receptu: Lucie10 (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Předehřejte gril. Připravte si alobalovou fólii, uložte ji do nízké pečící nádoby. Vymažte ji trochou rozehřátého másla a doprostřed vložte plátky cibule. Brambory důkladně očistěte, rozkrájejte na poloviny a na skládejte na plátky cibule řezem nahoru. Zalijte je zbytkem rozehřátého másla a posypte pepřem, česnekovou solí a rozmarýnem. Vše pečlivě zabalte do alobalu, dobře uzavřete a balíček položte na gril místem spoje dolů. Grilujeme 20 minut, poté balíček opatrně obraťte a grilujte ještě dalších 20 minut. Nakonec alobal rozbalte a otevřené grilujte ještě přibližně 5 minut tak, aby brambory změkly, zezlátly a byly krásně křupavé. Hotové brambory přemístěte na předehřátý servírovací talíř a podávejte.

Komentáře a dotazy…