Patlala Matlala

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Den (nejlépe 2 dny) předem naložíme maso a žampiony do marinády (pivo, vajíčko, olej, koření) a necháme v lednici odležet. V den pečení si předehřejeme troubu na 180stupňů a do pekáče vložíme brambory, mezitím na pánvi opečeme maso z obou stran a pak přidáme marinádu a žampiony. Brambory posypeme kořením a bylinkami a vložíme maso. Přikryjeme alobalem a pečeme až do změknutí masa (cca 2hodiny) Před dopečením sundáme alobal, aby maso získalo kurku.

Komentáře a dotazy…