Patizónové krokety

Autor receptu: Megan185 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Očistený patizón nahrubo postrúhame, posolíme a necháme 7-10 minút postáť. Po odstátí prebytočnú šťavu z neho vytlačíme. Pridáme žĺtka, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme nasekanými bylinkami a zahustíme detskou krupicou. Zľahka vmiešame do tuha vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Pomocou polievkovej lyžice z hustejšej masy tvarujeme krokety, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v panvici na rozpálenom oleji.

Něco navíc:

Podávame s uvarenými zemiakmi, so šalátom a podľa chuti polejeme ochutenou majonézou.

Komentáře a dotazy…