Ostrá kapří polévka

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Nejprve si připravíme rybí filety. Kapra pečlivě očistíme od šupin, vykucháme, odřízneme hlavu a zbavíme ho páteře. Plochým ostrým nožem odřízneme kosti. V hrnci podusíme cibuli nakrájenou na drobné kostičky, přidáme sladkou mletou papriku a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme na nudličky pokrájené papriky a kostičky rajčat. Vložíme na větší kusy nakrájenou rybu, opatrně promícháme, osolíme, opepříme, a když se voda začne vařit, oheň zmírníme a vaříme 15 až 20 minuž. Už nemícháme, aby se maso nerozpadlo. Nakonec polévku dochutíme čerstvou nasekanou chilli papričkou.

Komentáře a dotazy…