oblíbené italské suchárky Cantuccini

Autor receptu: danca.popovicova (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Utřeme vejce s cukrem, přidáme kůru z citronu, ořechy, mandle, a postupně zapracujeme prosátou mouku s práškem do pečiva. Z těsta uděláme dvě šišky, dáme na plech s pečícím papírem a dáme péct do předehřáté troby na 20 až 25 minut při 170°C. Že jsou hotové poznáme tak, že na povrchu jsou zlatavé až hnědé. Po vyjmutí z trouby ještě teplé nakrájíme. Neodmyslitelně k nim patří i víno, do kterého se jednotlivé kousky namáčejí.

Komentáře a dotazy…