Obalované karbanátky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, trochou mléka, nasekanou petrželkou, osolíme a opepříme. Vše pořádně promícháme a necháme maso asi hodinu odstát v lednici. Pak tvoříme karbanátky (tlusté asi 1 cm). Vejce vyšleháme. Karbanátky v nich omočíme a pak je ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme je na rozehřátém oleji s obou stran. Před podáváním je polijeme rozpuštěným máslem. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…