Nakládaný hermelín s vícebarevným pepřem

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Česnek rozmačkám a přidám do něj trochu soli. Rozříznu napůl hermelíny a každou půlku zevnitř pomažu česnekovou směsí a posypu paprikou. Naplním nakrájenou cibule a přichytím párátky k sobě. Vložím do zavírací sklenice. Zaleji olejem, tak aby bylo vše ponořené. Nechám 3 dny ve tmě ve špajzu a pak dám do lednice, říká se že taky 3 další dny (trochu se to může zakalit, ale to se nic neděje). Já to dám po třech dnech do lednice a 4 den se do toho pouštíme.

Komentáře a dotazy…