Mleté vepřové řízky s ořechovými jádry

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a necháme prosáknout. Vepřové maso umeleme, potom umeleme žemli, přidáme pepř, sůl, hrubě nakrájená ořechová jádra, koření, sójovou omáčku a vše dobře promícháme. Ze směsi uděláme osm menších řízků, potřeme je olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 3 minuty. Pak je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme řízky při vysokém záhřevu 2 minuty. Podáváme s bramborovou kaší a s kompotem.

Komentáře a dotazy…