Medová pikantní krkovička

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Postup : 1.Vepřovou krkovičku nakrájíme na silnější plátky a vetřeme obsah sáčku s marinádou „Medová pikantní“ a necháme uležet do druhého dne v chladu. 2.Po uležení plátky masa prudce opečeme na teflonové pánvi, přendáme do prázdného hrnce a podlijeme lehce vývarem. 3.Hrnec přiklopíme a dusíme pod pokličkou cca 45 minut (záleží na stáří vepříka) dokud maso není úplně měkké. 4.Jakmile je maso hotové vyndáme jej z hrnce a šťávu zahustíme dle zvolené přílohy instantní jíškou nebo trochou mouky rozmíchané v trošce vody. 5.Dochutíme pepřem, solí a vložíme pro zjemnění oříšek másla. 6.Podáváme s těstovinami, vařeným bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…