Marocký guláš

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso (4 řízky nebo celé kuře) nakrájet na kostky, salátovou okurku (1), rajčata (6), paprikové lusky (3) nakrájet na drobné kostky, cibule (4) nadrobno. Připravit omáčku (vyplatí se i den předem) z Části cibule (3), paprikových lusků, rajčat, okurky, petrželky (2 lžíce), olivového oleje (4 lžíce), citronové šťávy (2 lžíce), cclých oliv (lžíce). Podusit vše doměkka, nechat vystydnout a dát do ledničky aspoň na dvě hodiny. Na dvou lžících oleje zpěnit zbylou cibuli (1), na té pak osmahnout maso, málo podlít a dusit doměkka. Omáčka se k horkému masu podává studená. Přílohy: chléb, bílé pečivo

Komentáře a dotazy…