Maloruský boršč

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Omyté maso den před přípravou uvaříme a obereme z kostí. Nakrájíme na kostičky, do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu a zelí - vaříme asi 15 minut. Omyté a oloupané brambory nakrájíme na kostičky, přidáme do vývaru, dochutíme bobkovým listem a pepřem, vaříme asi 15 minut. Když zelenina změkne, přidáme rajčatovou šťávu a nakrájené maso a všechno ponecháme na mírném ohni, už nevaříme. Před podáváním dochutíme solí a nasekanými zelenými bylinkami.

Komentáře a dotazy…