Losos v pepřové šťávě s rajčaty

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Filé z lososa očistíme, vyndáme kosti a nakrájíme tenké plátky. Potřeme citrónovou šťávou, solí a pepřem. Kyselé okurky narovnáme na filé, srolujeme je a obalíme proužkem slaniny, který na konci připevníme.Závitky necháme smažit asi 6 - 8 minut v horkém oleji a opatrně obracíme. Upečené závitky vyjmeme z pánve a udržujeme je v teple.Do výpeku přilijeme víno a vodu a přidáme zrnka zeleného pepře. Rajčata nakrájíme na drobno a přidáme do šťávy.

Komentáře a dotazy…