Kýta na jehle s játry

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

V oleji pečlivě rozmícháme sůl, pepř, kečup a hořčici. Kýtu a játra nakrájíme na malé silnější plátky, plátky kýty naklepeme.Odděleně je smícháme s ochuceným olejem a necháme hodinu odležet v lednici. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na špalíčky. Na jehly střídavě napichujeme plátky kýty, cibuli, plátky jater a slaninu. Položíme na rozpálený gril, ze všech stran ogrilujeme dozlatova. Pokud děláme z vepřových jater, sůl nepřidáváme do oleje ale solíme až na konci ugrilované maso. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…