Kuřecí vývar s rýží

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Kuřecí čtvrtku omyjeme, vložíme do studené vody, osolíme, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, cibuli, koření a pod pokličkou vaříme, až maso změkne. Zvlášť si v osolené vařící vodě uvaříme propláchnutou rýži, po změknutí ji propláchneme a necháme okapat. Vývar přecedíme, zeleninu a maso nakrájíme na kousky a spolu s rýží vložíme zpět do vývaru, dle potřeby přisolíme a chvíli prohřejeme. Vývar podáváme posypaný sekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…