Kuře s broskvemi

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Kuřecí maso nakrájíme na dva až tři větší plátky, lehce je naklepeme, osolíme, osmahneme na horkém oleji, přidáme polovinu dávky másla a krátce podusíme. Broskev nakrájíme na plátky a vložíme do zbylé poloviny rozpuštěného másla, zastříkneme vínem a krátce prohřejeme. Při podávání zdobíme pečené plátky masa prohřátými broskvemi, podlijeme šťávou z kuřete a z broskví a posypeme jemně nasekanými jádry vlašských ořechů. vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory nebo rýže. Obdobným způsobem lze připravit pokrmy s použitím ananasu, banánu, pomeranče a podobně.

Komentáře a dotazy…