Kuře po kavkazsku

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Omyté kuře naporcujeme, oloupanou a omytou zeleninu nakrájíme na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu rozehřejeme olej a kuře na něm osmahneme. Ke kouskům kuřete přidáme nakrájenou zeleninu a všechno za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Přidáme cca 1 litr vody a nasypeme do ní opranou rýži, osolíme, přidáme pepř a bobkový list. Kastrol přiktyjeme a dáme do trouby vyhřáté na 180°, dusíme asi hodinu. Před podáváním přidáme nakrájenou nakládanou okurku a zakysanou smetanu.

Komentáře a dotazy…