Hovězí stroganoff

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Maso a šunku nakrájíme na nudličky, česnek na tenké plátky. Maso osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Šalotky a okurky nakrájíme na nudličky, žampiony na čtvrtky. Pánev rozpálíme a orestujeme v ní žampiony se šalotkou a česnekem. Pak vše přemístíme z pánve na talíř. Pánev opět rozpálíme, vložíme do ní maso a opékáme ho. Přidáme protlak a orestujeme jej. Vrátíme k masu žampiony se šalotkou a česnekem, přidáme worcester, kapary, šunku a víno a vše prohřejeme. Osolíme, opepříme, odstavíme z ohně a vmícháme šlehačku a nasekanou petržel. Stroganoff podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…