Krvavé masíčko hraběte Drákuly

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Jarní cibulku, chilli papričku a cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Hovězí maso odblaníme, pak je omyjeme a osušíme ubrouskem. Maso rozkrojíme na 4 kousky a každý nožem co nejjemněji naškrábeme do mísy (někdo maso jednoduše umele, ale není to ono). Pkak k němu přidáme žloutky, obě hořčice a kečup. Pdle chuti osolíme, přidáme pepř a papriku. Hmotu promícháme s cibulí, cibulkou i chilli papričkou. Krajíce chleba osmažíme dozlatova na oleji, pak je potřeme česnekem. Topinky servírujeme na listech salátu a tatarák posypeme pórkem.

Komentáře a dotazy…