Krůtí řízky v pikantní- sýrovo- jogurtové marinádě

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Krůtí řízky kuchyňsky upravíme, lehce naklepeme a osolíme. Jogurty smícháme s česnekem, tavenými sýry, pálivou paprikou a nasekanými bylinkami. Řízky vložíme do této marinády přes noc ( nebo klidně i déle, když máme čerstvé maso) V míse smícháme strouhanku s jemně strouhaným sýrem Formagio nebo parmazánem a v této směsi řízky, vyndané z marinády obalíme. Pečeme v rozehřáté troubě s pečícím papírem do zlatavé barvy. Na každý řízek poklademe kousek másla. Za celou dobu řízky jednou otočíme, ale někdy ani to, není nutné. Podáváme s bramborem nebo s bramborovou kaší, nebo s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…