Krůtí plátky na bazalce a tymiánu

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Krůtí plátky osolíme a okořeníme drceným kmínem. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a maso na ní osmahneme. Poté plátky podlijeme vodou a přikryjeme pokličkou. Po chvilce dušení přidáme kostku masoxu a bylinky. Dusíme tak dlouho, až je maso měkké, v průběhu dušení podléváme vodou. Nakonec zalijeme smetanou a krátce povaříme. Podáváme s rýží, hranolky či pečenými brambory. Tipy: namísto krůtího masa můžeme použít kuřecí a pokud nemáme k dispozici čerstvé bylinky, tak můžeme dát kořenící kostky s bazalkou a tymiánem. Přeji dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…