Kropenaté malinové řezy

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

KORPUS: Vyšlehané žloutky se 120g krupic.cukru a tuhý sníh z bílků spojíme, přidáme mouku a solamyl. Těsto rozetřeme na plech a pečeme při 180° asi 15 minut. MALINOVÁ NÁPLŇ: V troše vody rozmícháme malinový pudink, zbylou vodu osladíme 60g krupic.cukru a přivedeme k varu. Přilijeme rozmíchaný pudink a uvaříme hustý krém. Nakonec vmícháme maliny. KRÉM STRACCIATELLA: Z mléka, zbylého cukru a vanilkového prášku uvaříme pudink a vychladlý ho vyšleháme s máslem, nakonec vmícháme čokoládu. Vychladlý korpus prokrojíme a naplníme malinovým krémem. Zatuhlý potřeme krémem stracciatella. Ozdobíme dle své fantazie.

Komentáře a dotazy…