Kapr v alobalu se žampiony

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pro 4 osoby: Porce ryby omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli rozležet. Pak je osolíme a na rozpáleném oleji z obou stran prodce opečeme. Mrkev a celer očistíme, omyjeme a rozkrájíme na kousky. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi na másle osmahneme nejprve zeleninu a pak zvlášť žampiony. Rybí porce dáme na alobal, lehce potřeme sardelovou pastou a posypeme mletou sladkou paprikou. Ke dvěma porcím přidáme mrkev s celerem, ke zbylým žampiony. Zabalíme a zapečeme v troubě. Rybu se zeleninou a houbami dáme na mísu a ozdobíme natí (petržel, celer a pod.) nebo případně podle chuti různými bylinkami.

Komentáře a dotazy…