Kaplická cmunda

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Uzený bůček uvaříme a nakrájíme na plátky. Syrové brambory nastrouháme a necháme odstát. Voda z brambor vystoupí na povrch, pak ji scedíme. Přidáme mouku, vejce, sůl, mléko, česnek, pepř, majoránku a vše promícháme. Z těsta upečeme bramboráky, každý naplníme zelím a na zelí dáme plátek bůčku. Přehneme v půli jako omeletu a dáváme dva bramboráky na jednu porci. Bramborák můžeme plnit také opečenou uzeninou a sterilovaným zelím.

Komentáře a dotazy…