Jehněčí se špenátem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Maso omyjte, osušte, nakrájejte na špalíčky, posolte a obalte v mouce.V kastrolu rozehřejte sádlo a špalíčky masa zprudka opečte – několikrát promíchejte.Opečené maso odložte do nahřáté mísy a ve vypečené šťávě zpěňte cibuli.Vmíchejte mladou cibulku.Špenát operte, společně s masem přidejte do kastrolu a duste, dokud maso zcela nezměkne.Měkké maso zaprašte lžičkou mouky a ještě chvíli prohřívejte – několikrát promíchejte.Podávejte se smetanou v omáčníku a s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…