Jehly z kuřecích jater se slaninou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Kuřecí játra odblaníme a nakrájíme na stejně velké kousky, slaninu nakrájíme na plátky, potom na čtverečky, cibule na kolečka. Potraviny osolíme a střídavě napícháme na 4 jehly. Játra a cibule potřeme olejem a pečeme na roštu grilu 6-7 minut, potom jehly obrátíme, opět potřeme olejem a pečeme stejnou dobu. Hotová játra a cibule osolíme a hned podáváme. Vhodná příloha je rýže nebo pečivo a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…