Jambalaya

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Libové vepřové maso nakrájíme, přidáme jemně nasekané cibule. Sádlo dáme rozehřát do hluboké pánve dáme maso s cibulí a necháme zhnědnout. Přidáme nasekanou uzenou kýtu a jemně nakrájený uherský (nebo podobný) salám, bobkové listy, hřebíček, petržel, osolíme a zalijeme hovězí polévkou (vývarem). Vaříme asi 20 minut, přidáme hrnek vyprané rýže a dusíme až je rýže měkká. Podle chuti pak kořeníme pepřem, paprikou a chilli.

Komentáře a dotazy…