Hovězí vývar s nudličkami a masíčkem

Autor receptu: Pavka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Do tlakového hrnce dáme hovězí žebro, přidáme ostrouhanou mrkev, celer, petržel a oloupanou cibuli. Dále přidáme masox, trochu soli (může být i polévkové koření), kuličky pepře, nového koření, bobkový list, čerstvý libeček a zalijeme asi litrem vody a necháme vařit asi tak 1-2 hodiny. Jakmile je polévka hotová, zeleninu a maso nakrájíme do vývaru, přidáme čerstvou petrželku a dle chuti můžeme ještě dochutit nebo přidat vodu.

Komentáře a dotazy…