HOVĚZÍ PERKELT S RÝŽÍ

Autor receptu: JarcaPralinka (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Cibuli si nakrájíme na kostičky osmahneme do hněda a trošku podlijeme vodou. Necháme vyvařit a přidáme na nudličky nakrájené, osolené a opepřené maso. Zhruba tak 5-10 minut restujeme. Poté přidáme rozmačkaný nebo nastrouhaný česnek krátce ještě orestujem a přidáme rajský protlak. Po 5 minutách podlijeme vínem a trochou vody. Vaříme cca 40-60 minut až je maso měkké, za občasného míchání mírně podléváme vodou. Až bude maso měkké je možno trochu zahustit mouku ale většinou není potřeba. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…