Hovězí pečeně na způsob zvěřiny

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Podle receptu připravíme mořidlo.Očištěné maso zalijeme v nádobě připraveným mořidlem a necháme v něm 2-5 dní. Maso vyjmeme z mořidla a osolíme.Na rozpáleném tuku necháme maso zčervenat po všech stranách, vložíme do kastrolu, přidáme tuk po smažení, nakrájenou zeleninu, cibuli a nové koření z mořidla a vše dusíme pod pokličkou doměkka za obracení a podlévání.Měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou, povaříme a promícháme.Měkké maso nakrájíme přes vlákna na plátky a přelijeme omáčkou. K pečeni podáváme vařené brambory, těstoviny, noky a červenou řepu.

Komentáře a dotazy…