Hovězí kostky s mrkví a hráškem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do zlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, orestujeme a poprášíme mexickým kořením. Zamícháme, přidáme hořčici, bujón a podlijeme vodou. K téměř měkkému masu přidáme nakrájenou mrkev a dusíme do změknutí. Poté přidáme hrášek a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Vše provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…