Hovězí guláš s černým pivem

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na vetší kostky a cibuli na menší. Společně osmahneme na rozpáleném sádle. Když začíná tmavnout přidáme nasekaný česnek a gulášové koření, sůl a ještě lehce osmahneme. Podlijeme pivem a dáme dusit. Hlídáme aby se nepřipekl. Podléváme opatrně, aby se nevařil jako polévka a dusíme do měkka. Když je maso měkké pozor nesmí se rozpadat vydusíme na tuk, přidáme mouku, kterou společně s masem oprazime a podlijeme vývarem. Povaříme,aby se guláš zahustil, ne moc.Nakonec dochutíme majoránkou, popřípadě jedním stroužkem česneku.

Komentáře a dotazy…