Hornický guláš

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Hovězí maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostky. Cibuli a česnek oloupejte. Cibuli nakrájejte na větší kostičky, prolisovaný česnek utřete nožem se solí. V kastrolu na sádlem nechte zezlátnout cibuli. Přidejte maso a zprudka ho ze všech stran orestujte. Vmíchejte utřený česnek, rajský protlak a mletou papriku. Vše podlijte vodou, osolte, okořeňte a zvolna nechte dusit. Houby a papriku očistěte, rajčata poté, co je spaříte vařicí vodou, oloupejte. Vše spolu s klobásou nakrájejte na kousky. Lístečky šalvěje nasekejte. Když je maso v kastrolu měkké, přidejte k němu, houby, papriku, klobásu a šalvěj a doduste ho. Těsně před koncem vaření přidejte rajčata. Guláš dochuťte.

Komentáře a dotazy…