Gulášovka s fazolemi

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Cibuli oloupeme, nakrájíme, na oleji osmažíme do růžova, nebo na sádle. Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostky, uzeninu také. Obojí přidáme k cibulce a opékáme 1-2 minuty. Zalijeme mírně vodou, jenom tolik, aby brambory byly ponořené a vaříme 5 minut. Přidáme sáček gulášové polévky a tolik vody, kolik je uvedeno na sáčku. Povaříme asi 10 minut, až jsou brambory měkké. Do polévky přidáme celý obsah konzervy fazolí v tomatě, dle chuti majoránku, sušenou petrželku, popř. i česnek. Polévka je velmi sytá a proto jí můžeme podávat jako hlavní chod s pečivem.

Komentáře a dotazy…