Guláš s feferonkou a červeným vínem

Autor receptu: zizka.petr.9 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pokrájenou cibuli(středně hrubou) zpěníme na sádle,přidáme česnek,feferonky,rajčatový protlak a nakládaná rajčata,okurky,sůl a pepř. Vše podusíme s 200 ml vývaru a 100 ml červeného vína.Přidáme pokrájené maso a houby. Vše opět podusíme, pak zalijeme zbytkem vývaru. Ke konci varu přidáme červené víno a můžeme zahustit nastrouhaným chlebem(není podmínkou,zahustit lze i moukou nebo jíškou), dochutíme solí nebo pepřem.

Komentáře a dotazy…