Grilovaný pstruh s chutney z lilku a lišek, jogurtovým dresingem a pečenými brambory na slanině

Autor receptu: fejknomore (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Opáchnutého pstruha osušíme, zevnitř prosypeme mořskou solí a dáme na gril (z obou stran cca 10 minut). Mezitím si na pánvi rozpustíme oříšek másla, orestujeme lišky, přidáme lilek. Vzniklou směs osolíme až na konci přípravy, aby nepouštěla vodu. Z přepuštěné slaniny slijeme přebytečný tuk a osmažíme uvařené brambůrky. Servírujeme s jogurtovou zálivkou připravovanou dle chuti konzumenta. Na balkáně se používá s koprem a kousky kapary.

Komentáře a dotazy…