Grilované vepřové řízky plněné salámem a sýrem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Vepřové řízky odblaníme, rozklepeme do šířky, posypeme paprikou, poklademe je kolečky salámu a plátky sýra, přeložíme v půli a okraje masa sklepneme paličkou a upevníme jehlami na závitky. Řízky potřeme olejem, naskládáme do misky a necháme v chladničce 1-2 hodiny odležet. Osušíme je, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékáme 3 1/2-4 minuty. Obrátíme je, opět potřeme olejem a stejnou dobu opékáme na druhé straně. V kontaktním grilu pečeme řízky při nejvyšším záhřevu 2 minuty. Měkké řízky osolíme a podáváme s různě upravenými brambory a se zeleninových salátem.

Komentáře a dotazy…