Francouzské brambory

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do máslem vymazaného pekáčku. Přidejte na kostičky nakrájený salám, cibuli i dvě vařená vejce nakrájená na kostičky a opatrně promíchejte. V misce rozkvedlejte zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a hořčici. Osolte a opepřete podle chuti a směsí zalijte brambory. Pečte při zhruba 200 °C dozlatova. Cherry rajčátka přepulte, dejte do mísy, pokapejte olejem, osolte a promíchejte s nasekanou petrželkou. Brambory naporcujte a podávejte s ochucenými rajčátky.

Komentáře a dotazy…