Domácí chlebík podle Hrušky

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Všechny sypké suroviny dáme do mísy(sůl,mouku a droždí.Poté přidáme vodu a promícháme,mísu s těstem přikryjeme fólií a necháme 12 hodin odpočívat(já většinou zadělám večer,ať můžu ráno upéct).Těsto vyndáme z mísy na pomoučený vál a několikrát přeložíme ze strany na stranu..,a necháme ještě hodinku odpočívat.Poté těsto vytvarujeme do bochníku,mezitím si rozehřejeme troubu na 200 stupňů a díme do ní rozpálit i mísu(já používám skleněnou).Bochník dáme do mísy a přikryjeme poklicí.Pečeme přikrytý 30 minut,poté poklici sundáme a pečeme dalších 20 minut. Dobrou chuť :o)

Komentáře a dotazy…