Dezert s jablky a müsli

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s tlustým dnem a dusíme pod pokličkou s třtinovým cukrem (cukr nemusíme dávat, pokud jsou jablíčka dostatečně sladká) cca 20 minut, aby se částečně rozpadla, ale ne úplně. Pokud je potřeba, přidáme trochu vody. Připravíme si vyšší sklenice a do nich navrstvíme vždy trochu müsli, jablka a zakysanou smetanu, dokud nejsou sklenice plné. Navrch můžeme dezert posypat kakaem.

Komentáře a dotazy…