Debrecínské ragú

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek osmahneme na oleji, přimícháme rajčatový protlak, vložíme maso a opečeme. Osolíme, okořeníme mletou paprikou, kmínem a pepřem a podlijeme vývarem z masoxu na požadované množství. Dusíme a když je maso skoro měkké, přidáme na nudličky nakrájenou papriku. Chvíli ještě podusíme. Dle potřeby zahustíme hotovou jíškou a chvilku povaříme. Přidáme na kolečka nakrájený oloupaný párek a nakonec zakysanou smetanu. Prohřejeme. Podáváme s houskovým hrnečkovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…