Cizrnová pomazánka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1) Cizrnu uvaříme a necháme vychladnout. 2) Cibuli nakrájíme na kostičky (můžeme na hrubo) a osmažíme ji na troše másla. 3) Smícháme všechny ingredience (kromě jarní cibulky) a rozmixujeme je. 4) Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a vmícháme ji do pomazánky. 5) Necháme vychladit a podáváme.

Něco navíc:

Cizrna se před vařením namočí přes noc jako čočka nebo fazole. Voda, ve které je cizrna namočená se má dvakrát vyměnit. Já to nedělám, vždy vodu vyměním až před vařením. Cizrna samotná se pak vaří 25 minut až půl hodiny.

Komentáře a dotazy…