Cibulová krkovička

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Krkovičky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Plátky masa zprudka opečeme na oleji nejdříve stranou, která není potřená hořčicí, pak z druhé strany a odložíme do zapékací mísy. Na pánvi, kde jsme restovali maso orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli, ke které přidáme na 1 kus masa cca 1/2 lžičky hořčice. Necháme mírně zezlátnout a směs přidáme na maso. Podlejeme cca 1 dcl vody, kterou mírně osolíme, přikryjeme a pečeme ve vyhřáté troubě cca 40 min. Pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jakkoliv upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…