Bulharský guláš

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Maso (500 až 600 g) nakrájet na kostky, velkou cibuli (1) nadrobno, rajčata (2) a paprikové lusky (2) na kostky či plátky. Na třech lžících tuku zpěnit cibuli, zaprášit paprikou (necelá polovina lžičky), osolit, zamíchat a hned přidávat maso, lehce osmahnout, podlít horkou vodou a dusit do změknutí. Pak přidat lusky (fazolové i paprikové) a rajčata a ještě asi dvacet minut dusit. Na závěr je možné vmíchat lžíci smetany. Přílohy: pečivo, brambory

Komentáře a dotazy…