Bigoš

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

1) Vepřové a hovězí maso nakrájíme na kostičky. 2) Cibuli nakrájíme na jemno. 3) Klobásu nakrájíme na kolečka. 4) Maso opečeme na sádle, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Přiklopíme a za občasného promíchání a podlití pečeme doměkka. 5) Přidáme oba druhy zelí, sušené houby, bobkový list, celý pepř a nové koření. Podlijeme a dusíme doměkka. 6) Na zbylém sádle osmahneme cibuli, přidáme klobásu a cibuli. Poté vše přidáme ke zbytku polévky. 7) Vmícháme rajský protlak, povaříme a pak podáváme. Polévka je nejlepší odleželá, tedy druhý až třetí den. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…