Andělský dech

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Cukr vyšlehat s bílky na tuhý sníh, rozetřít na plech s pečícím papírem, v horké troubě péct asi 3 minuty a pak ještě 5-10 minut sušit ve vypnuté troubě. Vychladlé tozřezat na 3 pruhy. Šlehačku vyšlehat se ztužovačem a rozdělit na 3 části. Jednu ochutit vanilkou, jednu inst.kávou a poslední kakaem. Na spodní těsto rozetřít kakaovou šlehačku, zakrýt druhým pruhem těsta, na něj rozetřít kávovou šlehačku, přikrýt zřetím pruhem těsta a ozdobit vanilkovou šlehačkou. V lednici necháme ztuhnout a nakrájíme.

Komentáře a dotazy…