Andělské řízky

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citronové kůry umícháme marinádu. Tou potřeme omyté a usušené řízky a necháme je nejméně 2 hodiny v chladničce marinovat. Pak je na jedné lžíci oleje prudce opečeme do zlatova a přendáme na pekáč, vymazaný druhou lžící oleje. Na každý řízek položíme dva plátky rajčete a půlku broskve, opepříme, posypeme oreganem, přikryjeme plátkem sýra a vše v horké troubě zvolna zapečeme, až se sýr částečně rozteče a zrůžoví. Podáváme s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…