Staňte se našimi fanoušky na:

Zmrzlina v pomeranči

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pomeranče omýt, ze 4 kusů odříznout vršek. Odstranit dužinu a zachytit štávu. Slupky uložit do chladničky, dužinu vylisovat. Ze 2 pomerančů ostrouhat kůru a vymačkat šťávu. V horké vodní lázni (v misce) ušlehat žloutky s cukrem a pomerančovou šťávou na hustý krém. Misku vyndat, postavit na led a vychladlý krém našlehat, vmíchat pomerančovou kůru. Smetanu ušlehat dotuha a zamíchat do krému. Krém naplnit do pomerančových slupek a dát asi na 4 hodiny do mrazničky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |12. června 2013
to vypadá luxusně Odpovědět
uuu|12. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!