Staňte se našimi fanoušky na:

Zdravý podzimní gulášek

Autor receptu: Bábrle Inka (1285 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby namočíme do studené vody, cibuli oloupeme, drobně pokrájíme a dozlatova orestujeme na oleji. Přidáme koření a necháme zpěnit. Patison oloupeme, rozřízneme, vyjmeme jádřinec a pokrájíme na větší kostky. Totéž uděláme i s dýní a oloupanými bramborami. Pokrájenou zeleninu vysypeme na cibuli s kořením, osolíme a necháme osmahnout. Přidáme pokrájenou papriku a vlijeme houby i s vodou ve které se máčely. Podlijeme vroucí vodou, přidáme chilli papričku, pokrájená sušená rajčata a dusíme 25 minut. Přidáme na kostičky pokrájené Tofu a zahustíme Maizenou (kukuřičný škrob), dochutíme sojovou omáčkou a rajčatovým pyré. Na talířích zdobíme zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |12. řijna 2014
zkusím Odpovědět
jirikvolf|7. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!