Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený hermelín s houbami a slaninou

Autor receptu: Phlambo (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelínům seřízneme vršky a vydlabeme vnitřek. Potom osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a k ní přidáme slaninu. Potom přijdou do pánve žampióny, které posolíme, opepříme a dusíme, dokud nebudou měkké. Nakonec přidáme do směsi vydlabaný vnitřek hermelínů a lístky petrželky. Promíchanou směsí poté naplníme hermelíny a necháme je zapéct v troubě. Podáváme s opečeným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |15. dubna 2014
super vypadá to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!