Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené bílé fazole 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole propláchněte, zalijte čistou vodou a nechte přes noc namočené. Druhý den fazole uvařte doměkka. Například v tlakovém hrnci to trvá padesát minut. Fazole sceďte, přidejte k nim hrášek, kukuřici, póre, nakrájený na kolečka a červenou papriku nakrájenou na proužky. Lžíci oleje zahřejte v pánvi a pak na něm opečte cibuli nasekanou najemno, přidejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. Pak vše vmíchejte k fazolím. Přidejte kečup, smetanu a ementál. Osolte a opepřete, přendejte do čtyř až pěti zapékacích misek a čtyřicet minut zapékejte při 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!